Pranga Fancy Wrist

2,300 LEK

Skllavëria klasike në një look leopardi! Pranga të buta nga Leopard Frenzy (Excellent Power) të lidhura me një zinxhir të shkëputshëm 20 cm të gjatë. Prangat 5,8 cm të gjera dhe të rregullueshme në perimetër nga 14 në 21 cm me kopsa.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 24933148001 Kategori: , ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Skllavëria klasike në një look leopardi! Pranga të buta nga Leopard Frenzy (Excellent Power) të lidhura me një zinxhir të shkëputshëm 20 cm të gjatë. Prangat 5,8 cm të gjera dhe të rregullueshme në perimetër nga 14 në 21 cm me kopsa.

Pranga Fancy Wrist

2,300 LEK

In stock