Pranga e Plug Anal

7,200 LEK

Një kombinim emocionues i stimulimit anal dhe argëtimit të kufizuar!
Prangat dhe plug e anal nga koleksioni fetish që bashkohen me një zinxhir dhe 3 dryne. Prangat janë në një pamje realiste prej lëkure dhe mund të rregullohen me fiksuesit e kopsave – prandaj ato janë të përshtatshme për te dy.

Availability: Në gjëndje SKU: 24931951001 Kategori: ,
Shihni shportën

Produkte 100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim Diskret & Anonim

Transport i Falas & i Shpejtë

Përshkrim

  • Prangat dhe plug anal.
  • Të bashkuara me një zinxhir dhe 3 dry (përfshirë)
  • Prangat mund të rregullohen për atë dhe atë
  • Materiale të bukura: çelik inox, pamje lëkure

Një kombinim emocionues i stimulimit anal dhe argëtimit të kufizuar!
Prangat dhe plug e anal nga koleksioni fetish që bashkohen me një zinxhir dhe 3 dryne. Prangat janë në një pamje realiste prej lëkure dhe mund të rregullohen me fiksuesit e kopsave – prandaj ato janë të përshtatshme për te dy. Plug prej çeliku inox mund të përdoret për lojë me temperaturë dhe të ngrohet në ujë të ngrohtë ose të ftohet në frigorifer.

Plug 9 cm e gjatë, Ø max. 3,5 cm; zinxhir 58 cm i gjate. Poliuretani, metal.