Pranga dore metalike

3,800 LEK

Pranga metalike të qëndrueshme. Bashkangjitur me njëri-tjetrin me një zinxhir të gjatë metali. E përsosur për të sjellë eksitim dhe bindje në dhomën e gjumit. Çdo pranga ka një kunj të lëshimit të shpejtë. Seti i prangave vjen me dy çelësa. Nga koleksioni Guilty Pleasure BDSM.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 520054 Kategori: , ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Pranga metalike të qëndrueshme. Bashkangjitur me njëri-tjetrin me një zinxhir të gjatë metali. E përsosur për të sjellë eksitim dhe bindje në dhomën e gjumit. Çdo pranga ka një kunj të lëshimit të shpejtë. Seti i prangave vjen me dy çelësa. Nga koleksioni Guilty Pleasure BDSM.

Pranga dore metalike

3,800 LEK

Out of stock