Pompe penisi Rimba PP01

3,500 LEK

Zhvillues i penisit Rimba P-PUMP. Bëhu më i fortë,  bëhu më i gjatë.

Duke e përdorur shpesh këtë pajisje, do të arrihen rezultate fantastike dhe rritja e penisit.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 2491 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Zhvillues i penisit Rimba P-PUMP. Bëhu më i fortë,  bëhu më i gjatë.

Duke e përdorur shpesh këtë pajisje, do të arrihen rezultate fantastike dhe rritja e penisit. Bëni këtë stërvitje për maksimum 15 minuta në seancë për të shmangur dëmtimet ose përkeqësimet. Nëse penisi është shumë i ndjeshëm, i irrituar, i lënduar, i dhimbshëm ose lëkura është e thyer, MOS e përdorni këtë pajisje. Nëse shfaqet dhimbje gjatë përdorimit, ndaloni menjëherë seancën.

Nuk mund të bëhen pretendime mjekësore, përdorni me rrezikun e vet.

Unaza e penisit falas e përfshirë!

Pompë manuale me vakum penis
Sistemi i shufrës së tërheqjes
Valvula e lëshimit të presionit

Pompe penisi Rimba PP01

3,500 LEK

In stock