Pompe Penisi PUMPWORX

2,990 LEK

Pompa do t’ju japë madhësinë dhe besimin që keni ëndërruar gjithmonë pa efekte anësore të dëmshme. Me çdo shtrydhje të topit të pompës së stilit mjekësor, shufra juaj e kënaqësisë do të rritet më e madhe, më e trashë dhe do të fryhet me fuqi. Sapo të depërtoni në hapjen e qetë, fleksibël të PVC-së, do të zbuloni shpejt ereksione ngacmuese, të forta që ndjehen të shkëlqyera dhe të fundit dhe të fundit pa asnjë konstatim të performancës në mes! Kujdes nga imitimet, vetëm kjo pompë e fuqishme mund të japë rezultate që vërtet plotësojnë! Për të zgjatur derdhjen, rrëshqitni unazën e përparimit të përfshirë mbi boshtin tuaj në mënyrë që të jetë e këndshme dhe e shkëlqyeshme.
Availability: Vjen së shpejti SKU: PD-3260-15 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Pompa do t’ju japë madhësinë dhe besimin që keni ëndërruar gjithmonë pa efekte anësore të dëmshme. Me çdo shtrydhje të topit të pompës së stilit mjekësor, shufra juaj e kënaqësisë do të rritet më e madhe, më e trashë dhe do të fryhet me fuqi. Sapo të depërtoni në hapjen e qetë, fleksibël të PVC-së, do të zbuloni shpejt ereksione ngacmuese, të forta që ndjehen të shkëlqyera dhe të fundit dhe të fundit pa asnjë konstatim të performancës në mes! Kujdes nga imitimet, vetëm kjo pompë e fuqishme mund të japë rezultate që vërtet plotësojnë! Për të zgjatur derdhjen, rrëshqitni unazën e përparimit të përfshirë mbi boshtin tuaj në mënyrë që të jetë e këndshme dhe e shkëlqyeshme.

Pompe Penisi PUMPWORX

2,990 LEK

Out of stock