Pompe Penisi Power

4,000 LEK

*available after 17.06.2016*

Tub plastik transparent 19 cm, diam 5.5 cm, me menge te brendshme dhe pompim te thjeshte. Perfshin nje menge rezerve.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 05112260000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Tub plastik transparent 19 cm, diam 5.5 cm, me menge te brendshme dhe pompim te thjeshte. Perfshin nje menge rezerve.

Pompe Penisi Power

4,000 LEK

Out of stock