Pompe Penisi Mr.Cock

6,200 LEK

Pompë elektrike penisi! Tani rrisni performancën tuaj seksuale pas disa aplikimeve, një rritje në ngurtësinë dhe gjatësinë e penisit tuaj. Mr.Cock është I  lehtë për tu kontrolluar dhe është më praktik se pompa manuale! Kujdes: Mos përdorni pompën më gjatë se 10 minuta. Pas një pushimi të gjatë, aplikimi mund të përsëritet.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 55005212 Kategori: ,

Produkte 100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim Diskret & Anonim

Transport i Falas & i Shpejtë

Përshkrim

Pompë elektrike penisi! Tani rrisni performancën tuaj seksuale pas disa aplikimeve, një rritje në ngurtësinë dhe gjatësinë e penisit tuaj. Mr.Cock është I  lehtë për tu kontrolluar dhe është më praktik se pompa manuale! Kujdes: Mos përdorni pompën më gjatë se 10 minuta. Pas një pushimi të gjatë, aplikimi mund të përsëritet.

  •          Ngjyra: E zezë
  •          Gjatësia: rreth 26 cm
  •          Diametri: përafërsisht 7 cm
  •          Fushëveprimi: rreth 20,5 cm