Pompe penisi Mr.Cock Classic kuqe

3,100 LEK

Pompa e penisit për fillestarët ju jep madhësinë dhe vetëbesimin e forcuar që keni ëndërruar gjithmonë. Me secilën presion të topit pompues, pjesa juaj më e mirë bymehet. Pasi të keni depërtuar në hapjen e PVC të lëmuar dhe të shtrirë, do të zbuloni shpejt ereksione të forta, të cilat ndjehen të shkëlqyera! Paralajmërim: Shmangni çdo problem qarkullimi të gjymtyrëve dhe mos e përdorni pompën më gjatë se 10 minuta. Pas një pushimi më të gjatë, aplikacioni mund të përsëritet.
Gjatësia: përafërsisht 24 cm
Daimetri: afro 6 cm
Materiali: PVC, Phthalates
Ngjyra: e kuqe

Availability: Vjen së shpejti SKU: 55005223 Kategori: ,

Produkte 100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim Diskret & Anonim

Transport i Falas & i Shpejtë

Përshkrim

Pompa e penisit për fillestarët ju jep madhësinë dhe vetëbesimin e forcuar që keni ëndërruar gjithmonë. Me secilën presion të topit pompues, pjesa juaj më e mirë bymehet. Pasi të keni depërtuar në hapjen e PVC të lëmuar dhe të shtrirë, do të zbuloni shpejt ereksione të forta, të cilat ndjehen të shkëlqyera! Paralajmërim: Shmangni çdo problem qarkullimi të gjymtyrëve dhe mos e përdorni pompën më gjatë se 10 minuta. Pas një pushimi më të gjatë, aplikacioni mund të përsëritet.
Gjatësia: përafërsisht 24 cm
Daimetri: afro 6 cm
Materiali: PVC, Phthalates
Ngjyra: e kuqe