Pompe Penisi Mr Cock Blue

3,600 LEK

Pompa e penisit në nivelin e hyrjes ju jep madhësinë dhe besimin e forcuar që keni ëndërruar gjithmonë. Sa herë që shtypet topi i pompës, pjesa juaj më e mirë bymehet me forcë. Pasi të keni depërtuar në hapjen PVC të lëmuar dhe të shtrirë, do të zbuloni shpejt ereksione të forta, të cilat ndjehen mirë! Paralajmërim: Shmangni problemet e qarkullimit të gjymtyrëve dhe mos e përdorni pompën për më shumë se 10 minuta. Gjatësia: afërsisht 24 cm Diametri: rreth 6 cm Materiali: PVC, pa ftalate Ngjyra: blu

Availability: Në gjendje SKU: 55005222 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Pompa e penisit në nivelin e hyrjes ju jep madhësinë dhe besimin e forcuar që keni ëndërruar gjithmonë. Sa herë që shtypet topi i pompës, pjesa juaj më e mirë bymehet me forcë. Pasi të keni depërtuar në hapjen PVC të lëmuar dhe të shtrirë, do të zbuloni shpejt ereksione të forta, të cilat ndjehen mirë! Paralajmërim: Shmangni problemet e qarkullimit të gjymtyrëve dhe mos e përdorni pompën për më shumë se 10 minuta. Gjatësia: afërsisht 24 cm Diametri: rreth 6 cm Materiali: PVC, pa ftalate Ngjyra: blu

Pompe Penisi Mr Cock Blue

3,600 LEK

In stock