Pompe penisi Larger smoke

3,100 LEK

Një pompë penisi ndihmon në përmirësimin e ereksionit dhe performancës. Vakumi ndihmon gjithashtu për të marrë dhe mbajtur një mbledhje në rast të mosfunksionimit të ereksionit. Pompa ka një shakull të lehtë për t’u përdorur për ta bërë vakumin më të fortë dhe për të rritur presionin, dhe një valvul të veçantë për lëshimin e presionit të menjëhershëm. Me një mëngë të butë hyrëse. Zmadhuesi i Penisit e bën atë më të fortë, më të fortë dhe më të madh, ndërsa siguron stimulim maksimal me thithje super. Pompë dore me vakum Gjatësia 19 cm Diametri 5 cm Siguron stimulim maksimal Zmadhohet me super thithje dhe fuqi të pastër Pastrohet lehtë
Availability: Vjen së shpejti SKU: 20076 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Një pompë penisi ndihmon në përmirësimin e ereksionit dhe performancës. Vakumi ndihmon gjithashtu për të marrë dhe mbajtur një mbledhje në rast të mosfunksionimit të ereksionit. Pompa ka një shakull të lehtë për t’u përdorur për ta bërë vakumin më të fortë dhe për të rritur presionin, dhe një valvul të veçantë për lëshimin e presionit të menjëhershëm. Me një mëngë të butë hyrëse. Zmadhuesi i Penisit e bën atë më të fortë, më të fortë dhe më të madh, ndërsa siguron stimulim maksimal me thithje super. Pompë dore me vakum Gjatësia 19 cm Diametri 5 cm Siguron stimulim maksimal Zmadhohet me super thithje dhe fuqi të pastër Pastrohet lehtë

Pompe penisi Larger smoke

3,100 LEK

In stock