-30%

Pompe Penisi Elektrische Penispumpe

5,180 LEK

Cilinder transparent me menge te ngushte dhe operon me bateri nga pulti i kontrollit. Valvula e leshimit te vakumit e kontrollueshme me shtypjen e nje butoni. Gjatesia e cilindrit 22 cm, diam i brendshem 5.5 cm. Materiali: silikon (menga), ABS (cilindri), PVC. (Ju lutem porosisni baterite vecmas: 2 x Mignon /AA)

Availability: Vjen së shpejti SKU: 05066800000 Kategori: , ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Cilinder transparent me menge te ngushte dhe operon me bateri nga pulti i kontrollit. Valvula e leshimit te vakumit e kontrollueshme me shtypjen e nje butoni. Gjatesia e cilindrit 22 cm, diam i brendshem 5.5 cm. Materiali: silikon (menga), ABS (cilindri), PVC. (Ju lutem porosisni baterite vecmas: 2 x Mignon /AA)

Pompe Penisi Elektrische Penispumpe

Pompe Penisi Elektrische Penispumpe

5,180 LEK

Out of stock