Plug penisi

1,810 LEK

Vendosni prizën fleksibël të penisit blu ngadalë në uretrën tuaj dhe shijoni këtë stimulues. Me një top në fund. 9,6 cm e gjatë, thellësia e futjes 8 cm, Ø 0,4-1,6 cm. Materiali: silikoni.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 05184330000 Kategori:

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Vendosni prizën fleksibël të penisit blu ngadalë në uretrën tuaj dhe shijoni këtë stimulues. Me një top në fund. 9,6 cm e gjatë, thellësia e futjes 8 cm, Ø 0,4-1,6 cm. Materiali: silikoni.

Plug penisi

1,810 LEK

Out of stock