Plug anal You to Toys

1,400 LEK

Lojë argëtuese me temperaturë!
Ky plug me formë elegante, e cila është bërë nga një përzierje materialesh, bën të mundur lojën e temperaturës.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 05370630000 Kategori: , ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Lojë argëtuese me temperaturë!
Ky plug me formë elegante, e cila është bërë nga një përzierje materialesh, bën të mundur lojën e temperaturës. Vetë plugu është prej metali dhe ruan shumë mirë nxehtësinë ose të ftohtin, ndërsa baza thithese prej silikoni qëndron në të njëjtën temperaturë, në mënyrë që të jetë e lehtë për t’u përdorur dhe të jetë i mundur përdorimi pa duar.

Gjatësia e plotë 10,2 cm, gjatësia e futjes 7,2 cm, Ø 3,4 cm. Metal, i kromuar, silikoni, PU.

Plug anal You to Toys

1,400 LEK

Out of stock