-30%

Plug anal & Whip

4,200 LEK

Kamxhik i bardhë dhe i kuq me dorezë metalike dhe bisht kamxhiku të gjerë 8 mm. Zhvidhosni xhevahirin nga doreza dhe shfaqni një plug të vogël anal.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 130091 Kategori: , , , ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Kamxhik i bardhë dhe i kuq me dorezë metalike dhe bisht kamxhiku të gjerë 8 mm. Zhvidhosni xhevahirin nga doreza dhe shfaqni një plug të vogël anal.

Matjet: Gjatësia totale 580 mm, gjatësia e bishtit të kamxhikut 430 mm, gjerësia 8 mm secila. Gjatësia totale e plug 70 mm, gjatësia e futshme 57 mm, gunga Ø 8,5 , 14,5 , 21, 25, 20 mm, dhëmbëza Ø 7,12,5 , 18, 17 mm, gjatësia e boshtit 12 mm, Ø bosht 10 mm; pesha e prizës 47 g, pesha totale 186 Kamxhik i bardhë dhe i kuq me dorezë metalike dhe bisht kamxhiku të gjerë 8 mm. Zhvidhosni xhevahirin nga doreza dhe shfaqni një plug të vogël anal.g.

Plug anal & Whip

4,200 LEK

Out of stock