Plug anal Temptasia SLUT

2,600 LEK

Baza përfshin një mesazh shprehës. Me shirita për futje të lehtë, baza e rrumbullakët ankorohet në mënyrë të sigurt jashtë. Përfundim i butë sateni dhe madhësi e rehatshme. Silikoni i sigurt.

Availability: Në gjendje SKU: 331366 Kategori: , ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Baza përfshin një mesazh shprehës. Me shirita për futje të lehtë, baza e rrumbullakët ankorohet në mënyrë të sigurt jashtë. Përfundim i butë sateni dhe madhësi e rehatshme. Silikoni i sigurt.

Plug anal Temptasia SLUT

2,600 LEK

In stock