Plug anal silikon large

2,100 LEK

Prizë klasike anal me një gur të çmuar të qartë në një formë estetike të zemrës në fund. Kjo prizë e ndjeshme mund të përfshihet në mënyrë të mrekullueshme në lojë dashurie si nga fillestarët anal dhe njohësit anal dhe i ofron partnerit një pamje magjepsëse. Guri mund të hiqet.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 05377560000 Kategori: , ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Prizë klasike anal me një gur të çmuar të qartë në një formë estetike të zemrës në fund. Kjo prizë e ndjeshme mund të përfshihet në mënyrë të mrekullueshme në lojë dashurie si nga fillestarët anal dhe njohësit anal dhe i ofron partnerit një pamje magjepsëse. Guri mund të hiqet.

Plug anal silikon large

2,100 LEK

In stock