Plug anal Fantasy

1,900 LEK

Plug klasike anal me një gur të çmuar të qartë në fund. Ky plug e ndjeshme mund të përfshihet në mënyrë të mrekullueshme në lojë dashurie si nga fillestarët anal dhe njohësit anal dhe i ofron shikuesit një pamje magjepsëse. Gjatësia totale 7,2 cm, gjatësia e futjes 6,4 cm, Ø 2,8 cm. Silikoni, ABS.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 05453840000 Kategori: , ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Plug klasike anal me një gur të çmuar të qartë në fund. Ky plug e ndjeshme mund të përfshihet në mënyrë të mrekullueshme në lojë dashurie si nga fillestarët anal dhe njohësit anal dhe i ofron shikuesit një pamje magjepsëse. Gjatësia totale 7,2 cm, gjatësia e futjes 6,4 cm, Ø 2,8 cm. Silikoni, ABS.

Plug anal Fantasy

1,900 LEK

Out of stock