Plug Anal Bunny Tail Silver

4,000 LEK

Availability: Vjen së shpejti SKU: OU146SIL Kategori: , ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Ky bisht është i gatshëm për ju për të nxjerrë nga partnerët tuaj kafshën e brendshme!

Kjo prizë është stimuluese për të gjithë, nga fillestari deri tek lojtari më i avancuar. Butoni i tapës është dizajnuar të jetë vizual dhe seksual, do të ndihet shumë i rehatshëm dhe madje mund të ngrohni ose ftohni prizën me ujë për të luajtur temperaturën.

Plug Anal Bunny Tail Silver

4,000 LEK

In stock