Plug Anal Bunny Tail Gold

4,000 LEK

Availability: Vjen së shpejti SKU: OU146GLD Kategori: , ,

Produkte 100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim Diskret & Anonim

Transport i Falas & i Shpejtë

Përshkrim

Ky bisht është i gatshëm për ju për të nxjerrë nga partnerët tuaj kafshën e brendshme!

Kjo prizë është stimuluese për të gjithë, nga fillestari deri tek lojtari më i avancuar. Butoni i tapës është dizajnuar të jetë vizual dhe seksual, do të ndihet shumë i rehatshëm dhe madje mund të ngrohni ose ftohni prizën me ujë për të luajtur temperaturën.