Plug anal Beginners

1,300 LEK

Priza perfekte për fillestarët që zbulojnë erotizmin anal! Prizë me formë perfekte me një majë konike për futje të lehtë. Gota e gjerë e thithjes e bën të lehtë për t’u përdorur dhe parandalon rrëshqitjen e saj shumë larg. Gota thithëse ngjitet në çdo sipërfaqe të lëmuar dhe bën të mundur argëtimin pa duar.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 05410280000 Kategori: ,

Produkte 100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim Diskret & Anonim

Transport i Falas & i Shpejtë

Përshkrim

Priza perfekte për fillestarët që zbulojnë erotizmin anal! Prizë me formë perfekte me një majë konike për futje të lehtë. Gota e gjerë e thithjes e bën të lehtë për t’u përdorur dhe parandalon rrëshqitjen e saj shumë larg. Gota thithëse ngjitet në çdo sipërfaqe të lëmuar dhe bën të mundur argëtimin pa duar.