Plug Anal Avant Pride P7 ACE

3,500 LEK

Plug anal prej silikoni të butë, cilësor me një design modern, të bukur dhe plot sil. Materiali është i butë dhe i kollajtë për depërtim në pjesën anale. Pastrohet kollaj, madje edhe mund të zihet në ujë të ngrohtë. Gjatësia totale: 10.7cm, e depërtimit: 9.5cm. Gjerësia: 3.1cm

Availability: Vjen së shpejti SKU: 331300 Kategori: , ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Plug anal prej silikoni të butë, cilësor me një design modern, të bukur dhe plot sil. Materiali është i butë dhe i kollajtë për depërtim në pjesën anale. Pastrohet kollaj, madje edhe mund të zihet në ujë të ngrohtë. Gjatësia totale: 10.7cm, e depërtimit: 9.5cm. Gjerësia: 3.1cm

Plug Anal Avant Pride P7 ACE

3,500 LEK

Out of stock