Pipeza ne forme penisi

1,100 LEK

Për festa dhe mirë për mjedisin! Këto kashtë janë të qëndrueshme dhe mund të ripërdoren gjithashtu. Forma e tyre e penisit do të thotë se ato janë të shkëlqyera për festa. Përfshihet gjithashtu një furçë për pastrimin e kashtave – kashtat mund të pastrohen shumë lehtë pas çdo përdorimi me këtë furçë. Ju lutemi lani gjithçka në ujë të ngrohtë para përdorimit të parë. 4 kashtë që janë 21.5 cm secila.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 07009320000 Kategori:

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Për festa dhe mirë për mjedisin! Këto kashtë janë të qëndrueshme dhe mund të ripërdoren gjithashtu. Forma e tyre e penisit do të thotë se ato janë të shkëlqyera për festa. Përfshihet gjithashtu një furçë për pastrimin e kashtave – kashtat mund të pastrohen shumë lehtë pas çdo përdorimi me këtë furçë. Ju lutemi lani gjithçka në ujë të ngrohtë para përdorimit të parë. 4 kashtë që janë 21.5 cm secila.

Pipeza ne forme penisi

1,100 LEK

Out of stock