Penis Plug Long Princess

3,960 LEK

Vendosni unazën e kthyeshme dhe futni fundin e pinit në uretër. Gjatësia totale përafërsisht. 8 cm, unaza ø 0,6 cm. Pesha: 22 g. Materiali: çelik inox i lëmuar, me argjend.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 05078140000 Kategori:

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Vendosni unazën e kthyeshme dhe futni fundin e pinit në uretër. Gjatësia totale përafërsisht. 8 cm, unaza ø 0,6 cm. Pesha: 22 g. Materiali: çelik inox i lëmuar, me argjend.

Penis Plug Long Princess

3,960 LEK

Out of stock