Pende zeze

1,510 LEK

Një pendë gudulisëse është i shkëlqyeshëm për ngacmim dhe gudulisje. Puplat e buta të këtij gudulisës të pendës së kënaqësisë së fajit janë të lidhura fort me një top PVC që shërben si kapje.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 520120 Kategori: , ,

Produkte 100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim Diskret & Anonim

Transport i Falas & i Shpejtë

Përshkrim

Një pendë gudulisëse është i shkëlqyeshëm për ngacmim dhe gudulisje. Puplat e buta të këtij gudulisës të pendës së kënaqësisë së fajit janë të lidhura fort me një top PVC që shërben si kapje.