-50%

Pastrues lodrash RIMBA

800 LEK

Një llak i menjëhershëm dhe efektiv për pastrimin intensiv të lodrave erotike. Aplikimi: Spërkateni drejtpërdrejt mbi lodrën që duhet pastruar dhe fshijeni me një leckë më të skuqur. Paralajmërim: mbajeni jashtë mundësive të fëmijëve. Lani duart pas përdorimit. Mund të shkaktojë acarim të syve dhe/ose reaksion alergjik. Ruajtja: në temperaturën e dhomës në enën origjinale.

Availability: Në gjendje SKU: 2402 Kategori:

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Një llak i menjëhershëm dhe efektiv për pastrimin intensiv të lodrave erotike. Aplikimi: Spërkateni drejtpërdrejt mbi lodrën që duhet pastruar dhe fshijeni me një leckë më të skuqur. Paralajmërim: mbajeni jashtë mundësive të fëmijëve. Lani duart pas përdorimit. Mund të shkaktojë acarim të syve dhe/ose reaksion alergjik. Ruajtja: në temperaturën e dhomës në enën origjinale.

Pastrues lodrash RIMBA

800 LEK

In stock