Paruke Bob blonde

6,300 LEK

Parukë bjonde e lehtë me një prerje bob. Bangat mund të shkurtohen nëse është e nevojshme. Paruka është e rregullueshme për një përshtatje pa rrëshqitje. Shënim: Nuk është i përshtatshëm për shufra dhe shtrëngues – në mënyrë ideale, një shampo e veçantë parukë duhet të përdoret për pastrim.

Availability: Në gjendje SKU: 07008270000 Kategori: , ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Parukë bjonde e lehtë me një prerje bob. Bangat mund të shkurtohen nëse është e nevojshme. Paruka është e rregullueshme për një përshtatje pa rrëshqitje. Shënim: Nuk është i përshtatshëm për shufra dhe shtrëngues – në mënyrë ideale, një shampo e veçantë parukë duhet të përdoret për pastrim.

Paruke Bob blonde

6,300 LEK

In stock