Parfum Taboo Domination M

2,900 LEK

Dominimi Tabu është një parfum magnetik për meshkujt. Shishja përmban 50 ml parfum squfur dhe sensual për një njeri misterioz, i cili zbulon fuqinë e tij të joshjes gjatë një nate inkandeshente. Kjo aromë sjell një dimension të errët dhe erotik. Aromat: Druri – Erëza – Duhani – Lëkurë

Availability: Vjen së shpejti SKU: 252135 Kategori: ,

Produkte 100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim Diskret & Anonim

Transport i Falas & i Shpejtë

Përshkrim

Dominimi Tabu është një parfum magnetik për meshkujt. Shishja përmban 50 ml parfum squfur dhe sensual për një njeri misterioz, i cili zbulon fuqinë e tij të joshjes gjatë një nate inkandeshente. Kjo aromë sjell një dimension të errët dhe erotik. Aromat: Druri – Erëza – Duhani – Lëkurë

Parfum Taboo Domination M

2,900 LEK

In stock