Parfum Onyx (per meshkuj)

3,100 LEK

Onyx Pheromone Eau de Toilette është e parezistueshëm për seksin e kundërt, falë aromës mahnitëse mashkullore e cila frymëzohet nga efekti natyror i feromoneve. Për një tundim të fundit.

Kjo Eau de Toilette flakëruese përmban një kombinim të ekuilibruar të përbërësve, të cilët kanë të njëjtin efekt joshës si feromonet. Onyx Pheromones Eau de Toilette ka një ndërmarrje të freskët dhe burrërore që stimulon dëshirat femërore për tërheqjen mashkullore.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 11510963 Kategori: ,

Produkte 100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim Diskret & Anonim

Transport i Falas & i Shpejtë

Përshkrim

Onyx Pheromone Eau de Toilette është e parezistueshëm për seksin e kundërt, falë aromës mahnitëse mashkullore e cila frymëzohet nga efekti natyror i feromoneve. Për një tundim të fundit.

Kjo Eau de Toilette flakëruese përmban një kombinim të ekuilibruar të përbërësve, të cilët kanë të njëjtin efekt joshës si feromonet. Onyx Pheromones Eau de Toilette ka një ndërmarrje të freskët dhe burrërore që stimulon dëshirat femërore për tërheqjen mashkullore.

Parfum Onyx (per meshkuj)

3,100 LEK

In stock