Parfum me feromone Taboo(meshkuj)

2,500 LEK

Taboo Epicurien është një Ujë Tualeti për të. Shishja përmban 50 ml aromë karizmatike që shpreh maskulinitetin dhe virgjërinë e burrit që e mban atë. Kushtuar burrave që duan të shkaktojnë joshje, kjo Ujë Tualeti tërheqës ofron nota të ngrohta dhe të gjalla të luleve.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 251897 Kategori: ,

Produkte 100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim Diskret & Anonim

Transport i Falas & i Shpejtë

Përshkrim

Taboo Epicurien është një Ujë Tualeti për të. Shishja përmban 50 ml aromë karizmatike që shpreh maskulinitetin dhe virgjërinë e burrit që e mban atë. Kushtuar burrave që duan të shkaktojnë joshje, kjo Ujë Tualeti tërheqës ofron nota të ngrohta dhe të gjalla të luleve.

Parfum me feromone Taboo(meshkuj)

2,500 LEK

In stock