-30%

Panty me vibrim

6,860 LEK

Kjo tangë dantelle vibruese nga PantyRebel është bërë nga pëlhura e butë dhe elastike që ndihet komode dhe siguron një përshtatje të mirë. Tangoja ka një ndarje në të cilën vendoset saktësisht shtrirja në vibrator. Ky vibrator ka 12 cilësime të ndryshme dridhjesh që mund të funksionojnë lehtësisht me telekomandën pa tela. Ndizni vibratorin duke shtypur butonin e ndezjes / fikjes, ai fillon të lëkundet sapo të ndizet. Butoni me rrethin në telekomandë mund të përdoret për të ndryshuar cilësimet e dridhjeve dhe dridhjet mund të ndërpriten me butonin e pauzës. Dridhësi mund të pastrohet me pastrues lodrash dhe ujë të vakët pas përdorimit. Përfshihet kablloja e penisikuesit USB.

Availability: Në gjëndje SKU: PR002 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Kjo tangë dantelle vibruese nga PantyRebel është bërë nga pëlhura e butë dhe elastike që ndihet komode dhe siguron një përshtatje të mirë. Tangoja ka një ndarje në të cilën vendoset saktësisht shtrirja në vibrator. Ky vibrator ka 12 cilësime të ndryshme dridhjesh që mund të funksionojnë lehtësisht me telekomandën pa tela. Ndizni vibratorin duke shtypur butonin e ndezjes / fikjes, ai fillon të lëkundet sapo të ndizet. Butoni me rrethin në telekomandë mund të përdoret për të ndryshuar cilësimet e dridhjeve dhe dridhjet mund të ndërpriten me butonin e pauzës. Dridhësi mund të pastrohet me pastrues lodrash dhe ujë të vakët pas përdorimit. Përfshihet kablloja e penisikuesit USB.

Panty me vibrim

6,860 LEK

In stock