-30%

Panty me vibrim HOOKUP Peek-a Boo

7,910 LEK

Shijoni dridhjet e fuqisë super të qetë – në çdo kohë, në çdo vend! Remote Lace Peek-a-Boo by HookUp Panties ka dantella që mban prizën vaginale të mbyllur të sigurt në zonën tuaj më intime. Vibrobulleti i mbyllur, i papërshkueshëm nga uji mund të futet në prizë për të siguruar stimulim shtesë me dridhje. Rrëshqitja është emocionuese pa ngushta mbi pjesën e poshtme. Në nyje ka një xhep të vogël për vibrobulletin. Dridhjet e heshtura, por të fuqishme ju përkëdhelin në çdo kohë dhe kudo – plotësisht diskrete, askush nuk e vëren sekretin e vogël të kënaqësisë! 10 mënyra dridhjeje mund të kontrollohen me lehtësi me telekomandën pa tel me shtypjen e një butoni – me një distancë prej 7.5 m gjithashtu nga partneri juaj!

Availability: Në gjendje SKU: 05464450000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Shijoni dridhjet e fuqisë super të qetë – në çdo kohë, në çdo vend! Remote Lace Peek-a-Boo by HookUp Panties ka dantella që mban prizën vaginale të mbyllur të sigurt në zonën tuaj më intime. Vibrobulleti i mbyllur, i papërshkueshëm nga uji mund të futet në prizë për të siguruar stimulim shtesë me dridhje. Rrëshqitja është emocionuese pa ngushta mbi pjesën e poshtme. Në nyje ka një xhep të vogël për vibrobulletin. Dridhjet e heshtura, por të fuqishme ju përkëdhelin në çdo kohë dhe kudo – plotësisht diskrete, askush nuk e vëren sekretin e vogël të kënaqësisë! 10 mënyra dridhjeje mund të kontrollohen me lehtësi me telekomandën pa tel me shtypjen e një butoni – me një distancë prej 7.5 m gjithashtu nga partneri juaj!

Panty me vibrim HOOKUP Peek-a Boo

7,910 LEK

In stock