Panty me vibrim Hank Spank me

4,800 LEK

Shijoni dridhjet e fuqisë super të qetë – në çdo kohë, në çdo vend! Vargu me dantella fisnike Hanky ​​Spank Me Vibrating Panty nga Fetish Fantasy Series, në të cilin vibrobulleti i mbyllur mund të futet në xhepin e vogël të përtypjes. Dridhjet e heshtura, por të fuqishme ju përkëdhelin në çdo kohë dhe kudo – plotësisht diskrete, askush nuk e vëren sekretin e vogël të kënaqësisë! Varg i bërë nga dantella të buta, elastike me një brez elastik

Availability: Vjen së shpejti SKU: 05407300000 Kategori: , ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Shijoni dridhjet e fuqisë super të qetë – në çdo kohë, në çdo vend! Vargu me dantella fisnike Hanky ​​Spank Me Vibrating Panty nga Fetish Fantasy Series, në të cilin vibrobulleti i mbyllur mund të futet në xhepin e vogël të përtypjes. Dridhjet e heshtura, por të fuqishme ju përkëdhelin në çdo kohë dhe kudo – plotësisht diskrete, askush nuk e vëren sekretin e vogël të kënaqësisë! Varg i bërë nga dantella të buta, elastike me një brez elastik

Panty me vibrim Hank Spank me

4,800 LEK

Out of stock