-30%

Panty Crotchless HOOKUP2

3,360 LEK

Vargu i dantellave me një sekret vezullues, anal! Perlë e fshehtë Crotchless by HookUp Panties është një varg pa prapanicë në të cilin priza anale e bashkangjitur është e kyçur. Vargu me një brez dantelle të dyfishtë dhe të rehatshëm nuk ka një vithe, por mbahet nga priza e futur me lakun e mbajtjes së vargut. Me çdo lëvizje të trupit, priza tërhiqet dhe tërhiqet butësisht dhe rajoni anal stimulohet në një mënyrë emocionuese – argëtim shumë diskret i përkëdheljes! Dhe një pamje e bukur, sepse priza e prezantuar, e projektuar në mënyrë konike zbukuron derën e pasme me gurin e saj të madh vezullues në bazë!

Availability: Në gjendje SKU: 05464880000 Kategori: , , , , ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Vargu i dantellave me një sekret vezullues, anal! Perlë e fshehtë Crotchless by HookUp Panties është një varg pa prapanicë në të cilin priza anale e bashkangjitur është e kyçur. Vargu me një brez dantelle të dyfishtë dhe të rehatshëm nuk ka një vithe, por mbahet nga priza e futur me lakun e mbajtjes së vargut. Me çdo lëvizje të trupit, priza tërhiqet dhe tërhiqet butësisht dhe rajoni anal stimulohet në një mënyrë emocionuese – argëtim shumë diskret i përkëdheljes! Dhe një pamje e bukur, sepse priza e prezantuar, e projektuar në mënyrë konike zbukuron derën e pasme me gurin e saj të madh vezullues në bazë!

Panty Crotchless HOOKUP2

3,360 LEK

In stock