-30%

Paddle Heart

840 LEK

Përkëdheli dhe godet në një pamje të lezetshme të Luanit! Leopard Frenzy vozis (fuqi e shkëlqyeshme). Shkop plastik i zi me një lopatë të vogël në formë zemre në pamjen e modës Leo.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 24933498001 Kategori: , ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Përkëdheli dhe godet në një pamje të lezetshme të Luanit! Leopard Frenzy vozis (fuqi e shkëlqyeshme). Shkop plastik i zi me një lopatë të vogël në formë zemre në pamjen e modës Leo.

Paddle Heart

840 LEK

Out of stock