MoreAmore – Condom Soft Skin 100 pcs

50 LEK

Më argëtuese dhe kaq e lehtë për t’u përdorur! Për shkak të formës së veçantë, prezervativët Soft Skin vendosen shumë lehtë dhe janë tepër të rehatshëm.

Availability: Në gjendje SKU: E21035 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Më argëtuese dhe kaq e lehtë për t’u përdorur! Për shkak të formës së veçantë, prezervativët Soft Skin vendosen shumë lehtë dhe janë tepër të rehatshëm.

Prezervativët Soft Skin kanë formë të veçantë ekstra komode. Prezervativi është 56 mm në të dy skajet dhe 52 mm në mes. Kjo ka katër përparësi kryesore:
1. Prezervativi është 4 mm më i gjerë në hapje. Si pasojë, diametri i prezervativit të mbështjellë është më i madh (56 mm, në vend të 52 mm). Kjo shton hapësirë ​​shtesë dhe ndjehet shumë e këndshme.
2. Prezervativi është gjithashtu më i gjerë në pjesën e sipërme, duke e bërë atë ekstra komod.
3. Prezervativi është 52mm në mes. Kjo ndihmon në parandalimin e rrëshqitjes.
4. Për shkak të formës së veçantë, prezervativi mbështillet më pak fort. Kjo e bën më të lehtë që lubrifikuesi të përhapet në mënyrë të barabartë mbi prezervativ.

Lubrifikant shtesë
Prezervativët MoreAmore Soft Skin kanë xhel shtesë lubrifikues. Xheli shtesë mundëson më shumë rehati dhe parandalon dëmtimin e prezervativit kur përdoret. Lubrifikimi shtesë gjithashtu siguron që të argëtoheni më shumë. Kur do të përdorni më shumë lubrifikant, sigurohuni që ai që përdorni të jetë i sigurt me prezervativët latex.

Lateksi
Prezervativët Soft Skin janë bërë nga latex i butë i mëndafshtë me cilësi të lartë. Ata kanë një aromë të këndshme tërheqëse. Njerëzit mund të jenë alergjikë ndaj lateksit dhe në raste të jashtëzakonshme që mund të çojnë në një goditje anafilaktike.

Specifikimet
Materiali: latex gome natyrale
Lubrifikant: Vaj silikoni
Forma: Prezervativ i drejtë me gjizë
Gjerësia nominale: 53 mm
Gjatësia: 180 mm
Ngjyra: Transparente
Tekstura: e lëmuar
Trashësia: 85 mikron
Petë prezervativi: katror

Cilësia
Cilësia është aspekti më i rëndësishëm i prezervativëve, sepse sa të bukur, qesharak, të këndshëm apo të veçantë janë, gjëja më e rëndësishme është që të mos dëmtohen gjatë përdorimit. Çdo prezervativ MoreAmore testohet në mënyrë elektronike përpara se të paketohet. Gjatë çdo prodhimi, prezervativët MoreAmore testohen 3 herë përpara se të largohen nga fabrika. Kjo siguron cilësi maksimale. Dëshironi të dini më shumë rreth prezervativëve të ndryshëm që marrin një prezervativ? Shikoni videon këtu.

Qëndrueshmëria
MoreAmore përpiqet të prodhojë produktet e tyre në mënyrën më të qëndrueshme të mundshme, ne e bëjmë këtë për të minimizuar efektin në mjedis. Të gjitha kutitë dhe fletëpalosjet janë të printuara në letër FSC ose letër të ricikluar. Prezervativët janë bërë nga latex gome natyrale. Prezervativët latex që nuk mbahen më në një paketë do të zhduken dhe do të kthehen në pluhur. Prezervativët janë të paketuar në letër alumini. Alumini nuk është i riciklueshëm, por ofron mbrojtjen më të mirë për prezervativin.

Fabrikat tona janë të gjitha të certifikuara BSCI. Kjo do të thotë se ne përpiqemi për siguri optimale, mbrojtje dhe pagesë të drejtë për punonjësit dhe prodhim të qëndrueshëm.

MoreAmore – Condom Soft Skin 100 pcs

50 LEK

In stock