MoreAmore – Condom Basic Skin 100 pcs

50 LEK

Prezervativët MoreAmore Soft Skin kanë xhel shtesë lubrifikues. Xheli shtesë mundëson më shumë rehati dhe parandalon dëmtimin e prezervativit kur përdoret.

Availability: Në gjëndje SKU: E29090 Kategori: ,
Shihni shportën

Produkte 100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim Diskret & Anonim

Transport i Falas & i Shpejtë

Përshkrim

Një prezervativ i shkëlqyer për një çmim të favorshëm.

Prezervativët Basic Skin mbështillen me një fletë të zgjatur. Kjo do të thotë se nevojitet më pak material paketimi, kostot e transportit janë më të ulëta, kështu që këta prezervativë janë më pak të dëmshëm për mjedisin. Jo vetëm kjo, një paketë e vogël është më e përshtatshme. Sigurisht, kjo nuk ndikon në besueshmërinë. Këta prezervativë janë testuar tre herë dhe me cilësi shumë të lartë.

Lubrifikant shtesë
Prezervativët MoreAmore Soft Skin kanë xhel shtesë lubrifikues. Xheli shtesë mundëson më shumë rehati dhe parandalon dëmtimin e prezervativit kur përdoret. Lubrifikimi shtesë gjithashtu siguron që të argëtoheni më shumë. Kur do të përdorni më shumë lubrifikant, sigurohuni që ai që përdorni të jetë i sigurt me prezervativët latex.

Lateksi
Prezervativët Soft Skin janë bërë nga latex i butë i mëndafshtë me cilësi të lartë. Ata kanë një aromë të këndshme tërheqëse. Njerëzit mund të jenë alergjikë ndaj lateksit dhe në raste të jashtëzakonshme që mund të çojnë në një goditje anafilaktike.

Specifikimet
Materiali: latex gome natyrale
Lubrifikant: Vaj silikoni
Forma: Prezervativ i drejtë me gjizë
Gjerësia nominale: 53 mm
Gjatësia: 185 mm
Ngjyra: Transparente
Tekstura: e lëmuar
Trashësia: 70 mikron
Fletë prezervativi: e zgjatur

Cilësia
Cilësia është aspekti më i rëndësishëm i prezervativëve, sepse sa të bukur, qesharak, të këndshëm apo të veçantë janë, gjëja më e rëndësishme është që të mos dëmtohen gjatë përdorimit. Çdo prezervativ MoreAmore testohet në mënyrë elektronike përpara se të paketohet. Gjatë çdo prodhimi, prezervativët MoreAmore testohen 3 herë përpara se të largohen nga fabrika. Kjo siguron cilësi maksimale. Dëshironi të dini më shumë rreth prezervativëve të ndryshëm që marrin një prezervativ? Shikoni videon këtu.

Qëndrueshmëria
MoreAmore përpiqet të prodhojë produktet e tyre në mënyrën më të qëndrueshme të mundshme, ne e bëjmë këtë për të minimizuar efektin në mjedis. Të gjitha kutitë dhe fletëpalosjet janë të printuara në letër FSC ose letër të ricikluar. Prezervativët janë bërë nga latex gome natyrale. Prezervativët latex që nuk mbahen më në një paketë do të zhduken dhe do të kthehen në pluhur. Prezervativët janë të paketuar në letër alumini. Alumini nuk është i riciklueshëm, por ofron mbrojtjen më të mirë për prezervativin.

Fabrikat tona janë të gjitha të certifikuara BSCI. Kjo do të thotë se ne përpiqemi për siguri optimale, mbrojtje dhe pagesë të drejtë për punonjësit dhe prodhim të qëndrueshëm.