Minivibrator Bam Mini

3,200 LEK

Ekran me cilësi të lartë për 12 Bam Minis ultrasight dhe të dobishëm. E ndarë në mënyrë të barabartë në 3 ngjyrat e trendit Foxy Pink, Into You Indigo dhe Tease Me Turquoise. Vibrator mini me strukturën e tij të butë Touch Soft është një mjet gjithëpërfshirës i zgjuar për çdo mundësi erotike. Me 10 mënyra të qeta të dridhjeve që mund të rregullohen lehtësisht me shtypjen e një butoni. Rimbushëse me kabllon USB të përfshirë.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 05963020000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Ekran me cilësi të lartë për 12 Bam Minis ultrasight dhe të dobishëm. E ndarë në mënyrë të barabartë në 3 ngjyrat e trendit Foxy Pink, Into You Indigo dhe Tease Me Turquoise. Vibrator mini me strukturën e tij të butë Touch Soft është një mjet gjithëpërfshirës i zgjuar për çdo mundësi erotike. Me 10 mënyra të qeta të dridhjeve që mund të rregullohen lehtësisht me shtypjen e një butoni. Rimbushëse me kabllon USB të përfshirë.

Minivibrator Bam Mini

3,200 LEK

Out of stock