Menge Penisi Silicone Extension Vibrating

3,780 LEK

Mënga e penisit e bërë nga materiali super i butë me dridhje me shumë shpejtësi. Zgjat penisin me 2.6 cm dhe stimulon partnerin dhe penisin e përdoruesit me dridhje sensuale. Me glans të fryrë dhe venat e theksuara – të butë të butë nga brenda. Mëngu është shumë fleksibël dhe i shtrirë. Bateritë janë të përfshira (2×2 CR2032).

Gjatësia e plotë 19 cm, 7 3.7 cm. Silikoni, ABS.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 05950470000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Mënga e penisit e bërë nga materiali super i butë me dridhje me shumë shpejtësi. Zgjat penisin me 2.6 cm dhe stimulon partnerin dhe penisin e përdoruesit me dridhje sensuale. Me glans të fryrë dhe venat e theksuara – të butë të butë nga brenda. Mëngu është shumë fleksibël dhe i shtrirë. Bateritë janë të përfshira (2×2 CR2032).

Gjatësia e plotë 19 cm, 7 3.7 cm. Silikoni, ABS.

Menge Penisi Silicone Extension Vibrating

3,780 LEK

Out of stock