Menge penisi Remote Rebel

7,000 LEK

Zgjat penisin me 8 cm dhe e bën atë të dridhet! Kjo mëngë e penisit e shtrirë, e kontrolluar nga distanca e penisit nga Rebel me cilësi të butë prekëse, sjell penisin në formën e tij të lartë për të mbushur momentet e kënaqësisë dhe shikimet e mbushura fort e shtrijnë atë edhe me 8 cm. Mbulesa e shtrënguar dhe mbështetëse për ereksionin thjesht rrëshqet mbi gjymtyrë dhe, falë unazës së testikujve, siguron një përshtatje të fortë dhe të rehatshme pa rrëshqitje. 10 mënyra dridhje të gjithanshme mund të kontrollohen me lehtësi me telekomandën pa tel – falë një rrezeje deri në 12 metra, gjithashtu nga partneri juaj.

Availability: Në gjëndje SKU: 05508250000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Zgjat penisin me 8 cm dhe e bën atë të dridhet! Kjo mëngë e penisit e shtrirë, e kontrolluar nga distanca e penisit nga Rebel me cilësi të butë prekëse, sjell penisin në formën e tij të lartë për të mbushur momentet e kënaqësisë dhe shikimet e mbushura fort e shtrijnë atë edhe me 8 cm. Mbulesa e shtrënguar dhe mbështetëse për ereksionin thjesht rrëshqet mbi gjymtyrë dhe, falë unazës së testikujve, siguron një përshtatje të fortë dhe të rehatshme pa rrëshqitje. 10 mënyra dridhje të gjithanshme mund të kontrollohen me lehtësi me telekomandën pa tel – falë një rrezeje deri në 12 metra, gjithashtu nga partneri juaj.

Menge penisi Remote Rebel

7,000 LEK

In stock