Menge Penisi Realistixx

4,630 LEK

Thjesht, super e butë dhe shumë fleksibël!

Manteli penis me ngjyrën e lëkurës, i bërë nga një material jashtëzakonisht i butë. Zgjat penisin me 10 cm. Me glans dhe venat e fryra – të butë nga brenda. Mënga është shumë fleksibël dhe elastike. Nëse është e nevojshme, mund të shkurtohet shumë lehtë.

Gjatësia e plotë 21 cm, thellësia e depërtimit 12 cm, Ø 3 cm (shumë fleksibël), trashësia 0.8 cm. Silikon.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 05341290000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Thjesht, super e butë dhe shumë fleksibël!

Manteli penis me ngjyrën e lëkurës, i bërë nga një material jashtëzakonisht i butë. Zgjat penisin me 10 cm. Me glans dhe venat e fryra – të butë nga brenda. Mënga është shumë fleksibël dhe elastike. Nëse është e nevojshme, mund të shkurtohet shumë lehtë.

Gjatësia e plotë 21 cm, thellësia e depërtimit 12 cm, Ø 3 cm (shumë fleksibël), trashësia 0.8 cm. Silikon.

Menge Penisi Realistixx

4,630 LEK

In stock