Menge Penisi Nature +4cm

4,600 LEK

Për ereksione madhështore! Mëngë e vërtetë me glançe të trasha dhe venat dalluese. Me përshtatjen e tij të ngushtë, ajo mbështet qëndrueshmërinë e mashkullit, zgjeron penisin me rreth 2 cm dhe e bën atë 4 cm më të gjatë.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 05375430000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Për ereksione madhështore! Mëngë e vërtetë me glançe të trasha dhe venat dalluese. Me përshtatjen e tij të ngushtë, ajo mbështet qëndrueshmërinë e mashkullit, zgjeron penisin me rreth 2 cm dhe e bën atë 4 cm më të gjatë.

Menge Penisi Nature +4cm

4,600 LEK

Out of stock