Menge Penisi Me vibrim

4,240 LEK

Mëngë penisi me ngjyren e lekures. Me venat e theksuara. Me një tunel stimulues dhe një vibro-bullet lëvizshëm me. Bullet është vendosur brenda mëngës (në majë) dhe fillon të punojë kur penisi shtyn kundër tij. Gjatësia e plotë 19 cm, thellësia e vendosjes 18 cm, Ø 2 cm (shumë fleksibël), trashësi 1 cm.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 05875910000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Mëngë penisi me ngjyren e lekures. Me venat e theksuara. Me një tunel stimulues dhe një vibro-bullet lëvizshëm me. Bullet është vendosur brenda mëngës (në majë) dhe fillon të punojë kur penisi shtyn kundër tij. Gjatësia e plotë 19 cm, thellësia e vendosjes 18 cm, Ø 2 cm (shumë fleksibël), trashësi 1 cm.

Menge Penisi Me vibrim

Menge Penisi Me vibrim

4,240 LEK

Out of stock