Menge penisi Fantasy Ellite

9,500 LEK

Rrit perimetrin e penisit me 66% dhe gjatësinë e tij me 7,1 cm!
Mëngët e penisit 2″ Silikoni X-tension me rrip nga Fantasy X-Tensions Elite e sjell penisin në formë të shkëlqyer shpejt dhe lehtë për të përmbushur momentet e kënaqësisë.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 50025080000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Mëngë shtrirëse të penisit me një unazë topash
Rrit perimetrin e penisit me 66%
E rrit gjatësinë me 7,1 cm
Mbështet një ereksion
Me një unazë topash për një përshtatje që nuk rrëshqet
Glans dhe venat e theksuara
Silikoni i butë i mëndafshtë
Mund të vendoset në ujë të vluar për pastrim të thellë
Zgjatje e heqshme

Rrit perimetrin e penisit me 66% dhe gjatësinë e tij me 7,1 cm!
Mëngët e penisit 2″ Silikoni X-tension me rrip nga Fantasy X-Tensions Elite e sjell penisin në formë të shkëlqyer shpejt dhe lehtë për të përmbushur momentet e kënaqësisë. Mëngët e ngushta mbështesin në mënyrë efektive ereksionin dhe mund të vendosen lehtësisht në penis. Unaza e topit garanton një përshtatje të rehatshme dhe jo të rrëshqitshme.

Mëngë elastike me glas dhe vena të theksuara është bërë nga silikoni i butë i mëndafshtë dhe përshtatet në mënyrë perfekte me çdo penis. Diametri i madh e rrit perimetrin e penisit me 66% dhe gjatësinë e tij me 7,1 cm. Zgjatja e butë mund të hiqet nga mëngja.

Për një pastrim të thellë, higjienik, mëngët mund të vendosen në ujë të vluar për 3 minuta.

Mëngë 20,3 cm e gjatë, thellësi e futjes 15,2 cm, e brendshme Ø 2,5 cm, e jashtme Ø 6,1 cm, elastike; unazë elastike e topit Ø;
zgjatim 7,1 cm i gjatë, Ø 3,8 cm.
Silikoni.

Menge penisi Fantasy Ellite

9,500 LEK

Out of stock