-30%

Menge penisi Bronze Fucker

840 LEK

Asnjë mashkull nuk duhet të ketë kurrë turp për trupin e tij, por ndonjëherë hasni në një fund kaq të pangopur që lutet për goditje më të thella dhe më të forta! Më pas vendosni këtë këllëf të penisit TPR 120 mm mbi kokën tuaj dhe shijoni ndjenjën e të qenit më i madh!

Availability: Vjen së shpejti SKU: 140013 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Asnjë mashkull nuk duhet të ketë kurrë turp për trupin e tij, por ndonjëherë hasni në një fund kaq të pangopur që lutet për goditje më të thella dhe më të forta! Më pas vendosni këtë këllëf të penisit TPR 120 mm mbi kokën tuaj dhe shijoni ndjenjën e të qenit më i madh! Glans ka një diametër prej 38 mm, boshti ka një diametër prej 30 mm, por është e gjitha shumë e shtrirë dhe do të përshtatet edhe në gjelat më të mëdha! Pjesa me brinjë është e gjatë 42 mm dhe krijon ndjesi shtesë kur fërkohet me zorrët e partnerit tuaj!

Matjet: Gjatësia totale 120 mm, gjatësia e futshme 115 mm. Ø xhama 38 mm (e shtrirë), Ø bosht 30 mm (e shtrirë). Pjesa me shirita është e gjatë 42 mm, hapjet në secilën anë janë të mëdha 37 x 15 mm. Gjatësia e syrit 40 mm, trashësia e materialit 6 mm. Pesha 44 g.

Menge penisi Bronze Fucker

840 LEK

In stock