Menge Penisi

1,400 LEK

Kjo mëngë penisi në ngjyrë tymi me glans të ngurta dhe venat e theksuara i shton 4 cm gjatësi asetit të tij më të mirë!
Gjatësia e plotë 16.5 cm, 7 2.7-3.2 cm. Materiali: TPE.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 05157950000 Kategori: ,

Produkte 100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim Diskret & Anonim

Transport i Falas & i Shpejtë

Përshkrim

Kjo mëngë penisi në ngjyrë tymi me glans të ngurta dhe venat e theksuara i shton 4 cm gjatësi asetit të tij më të mirë!
Gjatësia e plotë 16.5 cm, 7 2.7-3.2 cm. Materiali: TPE.

Menge Penisi

1,400 LEK

In stock