Masturbator Vagine

4,600 LEK

Masturbator ngjyre lejla me vagine te ngushte me strukture stimuluese dhe e hapur nga te dyja anet. Minivibratori i perfshire me 5 nivele vibrimi mund te vendoset ne hapesiren specifike per vibrime ekstra. Gjatesia totale 14 cm. Materiali: TPR, ABS. Ju lutem porosisni baterite vecmas: 1 x AAA.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 05842070000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Masturbator ngjyre lejla me vagine te ngushte me strukture stimuluese dhe e hapur nga te dyja anet. Minivibratori i perfshire me 5 nivele vibrimi mund te vendoset ne hapesiren specifike per vibrime ekstra. Gjatesia totale 14 cm. Materiali: TPR, ABS. Ju lutem porosisni baterite vecmas: 1 x AAA.

Masturbator Vagine

Masturbator Vagine

4,600 LEK

Out of stock