Masturbator vagine Tuna Taco

Masturbator vagine Tuna Taco

4,540 LEK

Kënaqësi në çdo situatë! Ky masturbues masazhon penisin me materialin e tij të mrekullueshëm realist dhe kanalin e kënaqësisë me teksturë që ndihet tamam si gjëja e vërtetë. Diametri mund të rregullohet duke shtypur masturbatorin dhe vrima e vaginës ofron argëtim të pafund. Gjatësia e plotë 13.1 cm, Ø 1 cm fleksibël. TPE.

Availability: ● Në gjendje SKU: 05426520000 Kategori: , ,

Përshkrim

Kënaqësi në çdo situatë! Ky masturbues masazhon penisin me materialin e tij të mrekullueshëm realist dhe kanalin e kënaqësisë me teksturë që ndihet tamam si gjëja e vërtetë. Diametri mund të rregullohet duke shtypur masturbatorin dhe vrima e vaginës ofron argëtim të pafund. Gjatësia e plotë 13.1 cm, Ø 1 cm fleksibël. TPE.

You've just added this product to the cart: