-30%

Masturbator vagine SOFIA

Çmimi origjinal qe: 15,000 LEK.Çmimi i tanishëm është: 10,500 LEK.

  • Masturbator jashtëzakonisht realist
  • Me një vrimë në vaginë dhe anus
  • Me pika stimuluese brenda
  • Material i ngjashëm me lëkurën

Për kënaqësi realiste të shtytjes!
Masturbatorja tepër realiste Sofia nga Jessy Summer me të pasme të shëndosha dhe një vrimë në formë reale në vaginë dhe anus. Në brendësi ka pika stimuluese për një masazh efektiv të penisit.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 05395620000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

  • Masturbator jashtëzakonisht realist
  • Me një vrimë në vaginë dhe anus
  • Me pika stimuluese brenda
  • Material i ngjashëm me lëkurën

Për kënaqësi realiste të shtytjes!
Masturbatorja tepër realiste Sofia nga Jessy Summer me të pasme të shëndosha dhe një vrimë në formë reale në vaginë dhe anus. Në brendësi ka pika stimuluese për një masazh efektiv të penisit.

Materiali duket si lëkurë e vërtetë dhe gjithashtu ndihet po aq i butë si lëkura. Ndjenjat gjatë penetrimit janë gjithashtu jashtëzakonisht realiste! Masturbatori mund të pastrohet lehtësisht – thjesht duhet të lahet me ujë.

19,7 cm x 15,8 cm x 10,9 cm.
Vagina 8,5 cm e thellë, anusi 8 cm e thellë, të dyja Ø janë të ngushta por fleksibël.
Pesha: 1975 g.

Masturbator vagine SOFIA

Çmimi origjinal qe: 15,000 LEK.Çmimi i tanishëm është: 10,500 LEK.

Out of stock