Masturbator vagine Sacha Grey

3,000 LEK

Me hapjen realiste të vaginës dhe kreshtat në brendësi ju siguroni një përvojë të kënaqshme kur të dëshironi. Materiali special Ultraskyn ndihet realistik, është i butë dhe shumë fleksibël. Kjo siguron një përshtatje të mirë rreth penisit tuaj për stimulimin më të mirë të mundshëm. Provojeni për veten tuaj dhe realizoni të gjitha ëndrrat tuaja!

Availability: Vjen së shpejti SKU: 5410-02-BX Kategori: ,

Produkte 100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim Diskret & Anonim

Transport i Falas & i Shpejtë

Përshkrim

Me hapjen realiste të vaginës dhe kreshtat në brendësi ju siguroni një përvojë të kënaqshme kur të dëshironi. Materiali special Ultraskyn ndihet realistik, është i butë dhe shumë fleksibël. Kjo siguron një përshtatje të mirë rreth penisit tuaj për stimulimin më të mirë të mundshëm. Provojeni për veten tuaj dhe realizoni të gjitha ëndrrat tuaja!