Masturbator Vagine Nature skin

4,700 LEK

Masturbator Vaginë
Mëngë që është e hapur nga të dy palët
Material i ngjashëm me lëkurën
Me një tunel kënaqësie !
Masturbator me hapje të vaginës dhe një shtresë e zezë. Tuneli i kënaqësisë me pika është i hapur nga të dy anët, gjë që e bën pastrimin të lehtë dhe higjenik. Mëngu gjithashtu mund të hiqet nga kutia. Materiali i butë, i ngjashëm me lëkurën, e bën përvojën të këndshme autentike.
Gjatësia e plotë 25.3 cm, Ø 2.5 cm (fleksibël). TPE, PP.

Availability: Në gjendje SKU: 05345600000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Masturbator Vaginë
Mëngë që është e hapur nga të dy palët
Material i ngjashëm me lëkurën
Me një tunel kënaqësie !
Masturbator me hapje të vaginës dhe një shtresë e zezë. Tuneli i kënaqësisë me pika është i hapur nga të dy anët, gjë që e bën pastrimin të lehtë dhe higjenik. Mëngu gjithashtu mund të hiqet nga kutia. Materiali i butë, i ngjashëm me lëkurën, e bën përvojën të këndshme autentike.
Gjatësia e plotë 25.3 cm, Ø 2.5 cm (fleksibël). TPE, PP.

Masturbator Vagine Nature skin

4,700 LEK

In stock